Προσθέστε το vresdelivery.gr στα αγαπημένα Διαβάστε τους όρους χρήσης της σελίδας Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Τρόποι για να επικοινωνήστε μαζί μας Τρόποι προβολής στο Vres Delivery
 
 
 
 
 

     

Sani Gourmet Festival: Γαστρονομία... αστεριών

Η πιο φιλόδοξη προσπάθεια, στον ελληνικό χώρο, να παρουσιαστεί μια συστηματική γαστρονομική εμπειρία καλλιτεχνικών προδιαγραφών γίνεται στη δυτικότερη χερσόνησο της Χαλκιδικής. Το πολυτελές θέρετρο Sani Resort γίνεται τα τελευταία χρόνια το σύστοιχο ενός μουσείου ή μιας συναυλιακής αίθουσας και φιλοξενεί μια περφόρμανς καλλιτεχνική…

Η ετήσια συνάντηση Sani Gourmet Festival χαράζει μια γευστική διαδρομή που διατρέχει διαφορετικά γεωγραφικά πλάτη και μήκη. Σε εννέα ημέρες, στο κατώφλι του καλοκαιριού, ισάριθμοι chefs της ελληνικής και διεθνούς σκηνής εξοικείωσαν τους επισκέπτες με τη σύγχρονη γαστρονομική παραγωγή. Το φεστιβάλ γίνεται πλατφόρμα επιθεώρησης και ανάδειξης των γευστικών δημιουργιών σε διαπολιτισμικό επίπεδο. Και με την άρτια οργάνωσή του έχει όλες τις ποιοτικές προδιαγραφές για να γίνει διεθνής είδηση και να βάλει στο χάρτη το ελληνικό γαστρονομικό τοπίο.

Καταξιωμένες παρουσίες του γαστρονομικού corpus εκδίπλωσαν την ερεθιστική τους δυνατότητα να δημιουργούν συγκίνηση. Ατόφια καλλιτεχνικά έργα που προάγουν την επικοινωνία ανάμεσα στους ανθρώπους, πέρα από τους φραγμούς που βάζουν η γλώσσα και η εκπαίδευση. Μία από τις πιο εξανθρωπιστικές δυνάμεις που περιμένει τη φαντασία μας να εντοπίσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, να τα εκτιμήσει και να συμπληρώσει το μωσαϊκό του αισθητικού βιώματος.

www.vresdelivery.gr Back
 


 
 
 
 
sitemap Ακολουθήστε μας στο linkedin.com Μάθετε τα νέα μας στο blog μας Το VresDelivery.gr στο Youtube Μάθετε τα νέα μας στο blog μας Γνωρίστε μας στο facebook Ακολουθήστε μας στο twitter rss feed Valid CSS!